заяви на днешното заседание на Общински съвет - Русе, че

...
</TD
> заяви на днешното заседание на Общински съвет - Русе, че
Коментари Харесай

Пенчо Милков: Казал съм на общинските полицаи и инспектори, че кметът седи зад тях

съобщи на днешното съвещание на Общински съвет - Русе, че стои напълно зад задачата на общинските служители на реда и никой не би трябвало да счита, че е над закона.

Гласувани бяха още пълномощия за Инспектората за защита, публичен ред и сигурност. Той ще сформира и актовете за определяне на административни нарушавания.

" На всеобщото хулиганство и всеобщото заличаване на обществено имущество и незачитане на правила, на позволеното в продължение на 30 години всеки да се прави каквото желае, аз единствено бих споделил едно - Всеки общински съветник е добре пристигнал да се запознае с сътрудниците инспектори и сътрудниците служител на реда, да присъства сутрин на оперативка, както аз съм отишъл и участвал. Да видят каква е тяхната мотивация за работа и против какво се изпълчват всеки ден, когато ги снимат телефони и безочливо стотици се слагат над закона. Това би трябвало да спре! Аз съм споделил и на общинските полицаи и на инспекторите, че кметът стои зад тях ", сподели

" На първо място да се обърнем към хората не за противоположна връзка, а да се замислят когато изискват почтително отношение те уважават ли холата и нас когато газят чупят рисуват мачкат. Кръговото на топлинния остров докато го сложим съоражението и мигновено изтръгнаха флашките и започнаха да чупят ", добави още кмета.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР